MEDICINSKI RADNIK ZAPALIO KOLEGINICU, PA PUCAO SEBI U GLAVU: Bolnica zaposlila psihopatu, a tvrdili da su ga proverili

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 20:56

MEDICINSKI RADNIK ZAPALIO KOLEGINICU, PA PUCAO SEBI U GLAVU: Bolnica zaposlila psihopatu, a tvrdili da su ga proverili

Medicinski brad Nikolas Pagano koji je prethodno optužen za nasilje i paljenje medicinskog fakulteta Heksen u Nju Džerziju, pronađen mrtav pod sumnjom da je izvršio samoubistvo.

Medicinski brat koji radio na ugovor je pod sumnjom da je napao svoju koleginicu na medicinskog fakultetu koju kasnije zapalio. Pronađen je mrtav kao rezultat samoubistva.

Telo Nikolasa Pagana otkriveno je u utorak ujutru u gradu Voterford pod sumnjom samoubistva koje je saopštilo tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okruga Bergen.

Pagano koji je napao žrtvu dan ranije u medicinskom centru Univerziteta Heksen, prethodno je optuživan za pokušaj ubistva, paljenje, teške telesne povrede i nezakonito posedovanje oružja.

Medicinski brat u svojim ranim tridesetim godinama iz Zapadnog Depforda,  suočio sa tehničarem za negu pacijenata u ponedeljak oko 5 i 15 ujutru u bolničkoj sobi za odmor. Po izveštaju CBS-ja iz New York-A, vlasti izveštavaju da je udario ženu sa radnim ključem i naknadno je zapalio.

Žrtva koja ima pedeset i četiri godine zadobila je opekotine trećeg stepena po izveštaju tužioca. Potrebnu negu je dobila u sobi za hitne slučajeve, a nakon toga je prebačena u drugu bolnicu.

Potparol bolnice Ben Goldstein je izjavio da su misli i molitve usmerene žrtvi i njenoj porodici i rekao za nj.com da nevladina i neprofitna organizacija Meksen Meridijan Helth oštro osuđuje svaki vid nasilja.

Pagano je radio kao izvođač radova u bolnici od novembra. Bolnica izveštava da je prošao punu reviziju, uključujući državne i okružne provere prošlosti, sprovedene putem nezavisne strane.

NBC izveštava da su istražitelji zaključili da je Pagano izvršio samoubistvo pištoljem koji je prethodno ukrao od svog brata.

Na osvnou izveštaja, Paganove komšije ukazuju na to da se u poslednje vreme ponašao neuravnoteženo, da je trčao okolo u bade mantilu, vređao, vikao, razgovarao sam sa sobom i vežbao karate na parkingu.

Potparol bolnice je rekao za nj.com da niko nije bio svedok incidenta i da motiv ostaje nerazjašnjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.