MATEJEV DRUG PO POVRATKU IZ BEOGRADA POKUŠAO SAMOUBISTVO! Novi detalji koji kidaju dušu - prijatelji Periša prolaze kroz pakao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 17:17

MATEJEV DRUG PO POVRATKU IZ BEOGRADA POKUŠAO SAMOUBISTVO! Novi detalji koji kidaju dušu - prijatelji Periša prolaze kroz pakao

Matejevi prijatelji prolaze kroz užasan period.

Matej Periš (27) biće sahranjen danas na groblju Lovrinac u Splitu, a na istom mestu počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić (26), koji je tragično nastradao tri meseca pre njega i to pred njegovim očima.

Kako se saznaje, prijatelji Mateja Periša jako su tužni zbog toga što su ostali bez njega, a posebno im je teško što je on druga osoba iz njihovog društva koja je preminula za kratko vreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema rečima izvora, šestorica prijatelja koji su sa Matejem proveli njegove poslednje sate života i koji su ga poslednji videli živog, prolaze kroz užasan period.

- Prvo neizvesnost dok je trajala potraga. Hiljadu pitanja i potpitanja, razmišljanja šta mu se desilo, gde je otišao i zašto. Izjave policiji u Beogradu i Splitu, pa pritisak javnosti koji je bio ogroman. Jedan od njih je po povratku iz Beograda za Split, kako smo čuli, pokušao da izvrši samoubistvo, ali su ga spasli - kaže prijatelj i dodaje da ih je saznanje da se Matej utopio dotuklo.

- Ni ne pitajte kako im je. Oni su se maltene povukli u sebe. Od njih svi očekuju neke odgovore, a oni ih nemaju. Jednostavno, kobne večeri bili su u provodu, veselili se i družili se, a onda je Matej izašao iz kluba. Nije im to bilo čudno, mislili su da je možda otišao u toalet ili da je otišao s nekom devojkom. Kada su shvatili da ga nema, uhvatila ih je panika i otpočeli su potragu, koja se tragično završila 18. maja kada je iz Dunava u Beogradu izvučeno Matejevo telo - objašnjava sagovonik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.