MARKA BULATA VOLEO ZEMUNSKI KLAN: Sa Konstantinovićima me povezuje kumstvo!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2013, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKA BULATA VOLEO ZEMUNSKI KLAN: Sa Konstantinovićima me povezuje kumstvo!

Pevač ispričao da je Slađana, koji je nedavno optužen za ubistvo, upoznao devedesetih na splavu na kojem je pevao

Ovakvog Marka Bulata niko nije upoznao!

Pevač, koji 24. novembra ima koncert u hali Pionir, ekskluzivno je u emisiji „Goli život“, između ostalog, otkrio šta se devedesetih godina prošlog veka dešavalo na splavovima. Pričao je i o „zemunskom klanu“.

- Nikad nisam išao u Šilerovu, jer za tim nije bilo potrebe. Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ću ja tamo? - odgovorio je Marko Bulat na pitanje Milomira Marića o poznanstvu sa „zemuncima“.

Umeo da ćuti

- O Dušanu Spasojeviću se pričalo, ali ja nikad nisam ništa pitao. Svega je bilo u kafani, gledao sam tuče, dogodilo se ubistvo, slali su mi bakšiš, bukete cveća. Umeo sam da ćutim i ne postavljam pitanja kad ne treba, nikad nisam imao problema sa „zemuncima“ - rekao je Bulat i otkrio kako je upoznao Slađana Konstantinovića, s kojim se kasnije okumio:

- Pitao je da još pevam, ali ja sam završio. Insistirao je, ali ja sam odbio. Prišao je i rekao: „Sledeći put kad budem došao, polomiću i tebe i ovaj splav.“

Ne zna se gde je Nino

Inače, Slađan je stariji brat odbeglog „zemunca“ Ninoslava Konstantinovića, a nedavno je uhapšen zbog sumnje da je ubio Vladimira Lukića, navijača FK Rad.

Ninoslav je jedini pripadnik „zemunskog klana“ koji je optužen za ubistvo premijera Zorana Đinđića a nalazi se u bekstvu. O njemu se godinama ništa ne zna.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MARKA BULATA VOLEO ZEMUNSKI KLAN: Sa Konstantinovićima me povezuje kumstvo!

Izvor: Dzungla.org, 21.Nov.2013

Pevač ispričao da je Slađana, koji je nedavno optužen za ubistvo, upoznao devedesetih na splavu na kojem je pevao OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.