MARIN LE PEN ZAGRMELA: Makron odbija da prizna da je njegov model propao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIN LE PEN ZAGRMELA: Makron odbija da prizna da je njegov model propao (FOTO)

Predsednik francuske patriotske stranke Nacionalno okupljanje, Marin Le Pen, ocenila je večeras da predsednik Francuske, Emanuel Makron, "uzmiče da bi bolje skočio", a tu ocenu je iznela nakon što je on u obraćanju javnosti najavio niz mera kao odgovor na ekonomske i socijalne potrebe građana

- Pred osporavanjem, Makron odustaje od jednog dela svojih fiskalnih grešaka i utoliko bolje, ali odbija da prizna da je osporen model čije je on oličenje - napisala je Marin Le Pen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na "Tviteru" nakon Makronovog televizijskog obraćanja.

Ce modèle, c’est celui de la mondialisation sauvage, de la concurrence deloyale, du libre-échange généralisé, de l’immigration de masse et ses conséquences sociales et culturelles.

Bref, #Macron recule pour mieux sauter ! MLP #Macron20h https://t.co/ivnV6XUADX

— Marine Le Pen (@MLP_officiel) 10. децембар 2018.

Taj model, navela je liderka opozicije, jeste model "divlje globalizacije, nelojalne konkurencije, generalizovane slobodne trgovine, masovne imigracije i njenih socijalnih i kulturnih posledica".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marin le Pen: Makron u zaletu, uzmiče da bi bolje skočio

Izvor: RTS, 11.Dec.2018

Emanuel Makron odbija da prizna da je osporen model čije je on oličenje, poručuje liderka Nacionalnog okupljanja Marin le Pen nakon što je predsednik najavio da će smanjiti poreze penzionerima i povećati minimalna primanja u januaru 2019. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.