MANJE OD 500 EKSTREMISTA DRŽI BEOGRAĐANE KAO TAOCE: Huliganima komanduju sa okolnih BALKONA, sprema se novi napad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 23:25

MANJE OD 500 EKSTREMISTA DRŽI BEOGRAĐANE KAO TAOCE: Huliganima komanduju sa okolnih BALKONA, sprema se novi napad!

Većina demonstranata koji su večeras došli ispred Skupštine Srbije povuklo se pošto su huligani večeras napali policiju, koju su zasuli kamenicama i bakljama, ali manje od 500 ekstremista i dalje je na platou gde ne prestaju da napada pripadnike MUP-a!

Već četvrti dan oni drže Beograd pod opadom i ne dozvoljavaju da se prestonica vrati normalnom životu. Podsetimo, posle jučerašnjeg mirnog protesta, večeras su huligani nadvladali i bez ikakvog povoda napali policajce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i žandarme.

Darko Trifunović, koji je večeras obelodanio informacije da se huliganima komanduje sa okolnih balkona. On je dodao da je 300 do 500 huligana spremno da večeras izazove još žešći haos, a da se njima komanduje sa okolnih balkona!

Podsetimo, večerašnji protest je eskalirao oko 21 sat kada je grupa ekstremista napala policajce i gađala ih klamenicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.