MAMIO ŽRTVE GOVOREĆI DA JE REŽISER: Konačno uhapšen muškarac koji je silovao žene TOKOM KARANTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 13:56

MAMIO ŽRTVE GOVOREĆI DA JE REŽISER: Konačno uhapšen muškarac koji je silovao žene TOKOM KARANTINA

Žrtve vodio ih u lažni studio

Policija u Rimu je nakon tri meseca potrage na osnovu prijava osam žrtava silovanja uhapsila četrdesetogodišnjeg muškarca koji se lažno predstavljao kao režiser.

Osumnjičeni je mamio svoje žrtve, mlade devojke koje su želele posao u svetu filma i spektakla, nudeći im da zajedno sa njim recituju u navodnom filmskom studiju i uz pomoć lažnog filmskog scenarija.

Za to je iznajmljivao stan, a sa njima se sastajao na metro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanicama, nakon čega bi ih dovodio u navodni studio i silovao.

Policija je tragala za čovekom nakon prvih prijava, a slučajevi su zabeleženi tokom karantina od februara do jula ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.