Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALO KOJA ŽENA BI PRISTALA Milan Kalinić se GRUBO zaigrao sa svojom suprugom, pa se POHVALIO, a tek da vidite REAKCIJE

Milan Kalinić je poznat kao voditelj koji često vežba, a za njim ne zaostaje ni njegova supruga Sandra. Međutim, njih dvoje su otišli korak dalje.

Milan je na svoj Instagram profil okačio fotografiju na kojoj njih dvoje igraju fudbal, ali vrlo grubo - glavama. "Umesto da je vodim u Ajaks na probe, ja je vodim po morima", našalio se voditej, a usledili su komentari: "E to je žena", "Dobro si se oženio", "Kakva riba svaka čast".

I zaista na snimku je primetno da je Milanova izabranica i više nego u treningu - vitka, mišićava sa jakim trbušnjacima i deluje kao da bi u ovoj igri zaista mogla da ga dobije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.