MAJKA UHAPŠENA ZBOG SMRTI SINA (10): Dečak nađen bez svesti u kamp-prikolici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA UHAPŠENA ZBOG SMRTI SINA (10): Dečak nađen bez svesti u kamp-prikolici (FOTO)

Telo deteta pronašla je policija

Majka u Birmingenu uhapšena je zbog sumnje da je kriva za smrt sina (10), nakon što je dečak pronađen bez svesti u kamp-prikolici u porodičnoj kući u četvrtak ujutru.

Policija Zapadnog Midlenda saopštila je da je žena (44) uhapšena zbog sumnje da je zanemarila dete i da ostaje u policijskom pritvoru.

- Ovo je zaista tragičan događaj u kom je dete pronađeno mrtvo. Pokrenuli smo istragu da bismo razjasnili šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desilo u danima koji su prethodili njegovoj smrti i da bismo utvrdili da li su neki faktori doprineli tragičnoj smri - rekli su iz policije.

Our flag is flying half-mast over Birmingham in honour of Thames Valley Police officer PC Andrew Harper.

Our thoughts remain with his family, friends and colleagues at this tragic and difficult time. #thinblueline #policefamily @ThamesVP 💙 pic.twitter.com/UoRPTRSKXO

— West Midlands Police (@WMPolice) August 16, 2019

Policija je potvrdila da je uhapšena žena dečakova mama.

Kako prenose tamošnji mediji, policija je primila poziv o tome da je dečak bez svesti u kritičnom stanju pronađen u kamp-prikolici jedne porodične kuće.

Odmah su izašli na lice mesta, kao i dve ekipe Hitne pomoći.

Stanovnik koji nije hteo da bude imenovan rekao je:

- Video sam policiju i hitnu pomoć u kamp-prikolici, neko je rekao da je unutra dečak pronađen mrtav. Koliko znam, roditelji nisu bili kod kuće i stigli su tek oko ručka, a policija ih je dočekala - rekao je jedan od komšija.

Pogledajte rezultate

SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U ENGLESKOJ: Dečak pronađen mrtav u kamp prikolici, majka odmah uhapšena zbog sumnje da je kriva za njegovu smrt!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2019

Majka u Birmingemu uhapšena je zbog sumnje da je kriva za smrt sina (10), nakon što je dečak pronađen bez svesti u kamp prikolici u porodičnoj kući u četvrtak ujutru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.