MAJKA UBICA OPTUŽENA DA JE U KUĆI IZ PAKLA ZAPALILA ČETVORO DECE danas je pred sudom u ruci čvrsto stezala samo jednu stvar (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 18:27

MAJKA UBICA OPTUŽENA DA JE U KUĆI IZ PAKLA ZAPALILA ČETVORO DECE danas je pred sudom u ruci čvrsto stezala samo jednu stvar (FOTO/VIDEO)

Tokom saslušanja optužena majka je u ruci držala crvenu igračku.

Protiv dvadesetdevetogodišnje Deveke Rouz podignuta je optužnica zbog ubistva iz nehata četvoro dece koja su stradala u požaru koji je zahvatio kuću u južnom Londonu.

Pored ovoga, ona je optužena i za napuštanje dece.

Rouz se danas pojavila pred sudom dok je na licu imala masku, crni kaput, farmerice i patike.

Izgledala je pokunjeno i sedela je pogrbljeno sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme gledajući u pod, dok je u ruci grčevito stezala igračku u obliku crvenog srca.

Nakon što je potvrdila svoje ime, godine i adresu sudija je njen slučaj prosledio Centralnom krivičnom sudu poznatijem i kao Old Bejli.

U publici sudnice su se nalazili njena majka, braća i sestre, koji su se gušili u suzama.

Sudija je odobrio puštanje uz kauciju, pod uslovom da optužena ostane na prijavljenoj adresi, da preda pasoš, da ne poseduje putne dokumente i da se kloni mesta za putovanje.

Na pitanje da li razume uslove optužena je samo klimnula glavom.

U požaru koji je zahvatio porodičnu kuću nastradala su dva para braće blizanaca, četvorogodišnji Lejton i Logan Hot, kao i trogodišnji Kajson i Brajson Hot.

Komšije su pozvale vatrogasce nakon što je plamen zahvatio ceo donji sprat kuće u kojoj su se nalazili blizanci.

Šezdeset vatrogasaca došlo je za tri minuta i pokušali su da spasu dečake.

Lekari su odmah ispred kuće pokušali reanimaciju dece, ali već je bilo prekasno.

Suđenje se nastavlja osmog januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.