Izvor: Blic, 04.Okt.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA RAZBESNELA INTERENT Ovako pokušava da odvrati decu od korišćenja mobilnih telefona (FOTO)

Heder Del Moral redovno vodi svoju decu u lov na patke, golubove, jelene i druge životinje. Na društvenim mrežama kači slike iz njihovih zajedničkih lovačkih pohoda, što često nailazi na osudu kod ljudi. Ona se brani tvrdnjom da na taj način decu drži dalje od mobilnih telefona od kojih je omladina danas potpuno zavisna.

Papi (14) i Isa (12) redovno idu u lov sa svojom majkom i rado poziraju pored svog plena. Heder navodi kako je lov prilika da razgovara i bolje upozna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoju decu i da tada sa sobom ne smeju da nose mobilne telefone koji im inače uvek skrenu pažnju sa svega.

Ona kaže da lov podstiče strpljenje, međutim mnogi su komentarisali njene roditeljske metode kao pogrešne, piše Mirror.

- Lov moju decu uči da budu strpljiva, da poštuju prirodu i životinje i tako su i zavoleli biologiju. Ne teram decu ni na šta, oni rade ono što vole i žele. Do sada nisu još ulovili golubove, ali ćurke, ribe i jelene jesu. Kad ubijemo nešto, to ne ostavljamo već očistimo i nosimo meso sa sobom - kaže Heder.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.