MAJKA POGINULOG TINEJDŽERA KROZ SUZE VRISNULA SABLASNE REČI: Ne mogu da prihvatim da više neću moći da ga zagrlim ili mu kažem da ga volim

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 13:26

MAJKA POGINULOG TINEJDŽERA KROZ SUZE VRISNULA SABLASNE REČI: "Ne mogu da prihvatim da više neću moći da ga zagrlim ili mu kažem da ga volim"

Dečak je nastradao sa još tri druga.

Majka jednog od tinejdžera koji je poginuo u nesreći u Velikoj Britaniji odala je potresnu počast svom sinu.

Harvi Oven (17) pronađen je zajedno sa trojicom prijatelja u slupanoj ford fiesti u nacionalnom parku u utorak.

Harvijeva majka Kristal Oven rekla je da je nepodnošljiva misao da će njen sin "uvek imati 17".

- Izgubila sam mog dečka kog sam obožavala, ne mogu da prihvatim da više neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moći da ga zagrlim ili mu kažem da ga volim. Činjenica da će Harvi uvek imati 17 godina je nepodnošljiva i teško je to prihvatiti - rekla je ona.

- Molim vas, držite svoje voljene čvrsto, sve manje stvari o kojima brinemo su nevažne, život je tako kratak i može biti tako okrutan. Ne može se opisati bol koju osećamo i ne postoje reči koje mogu da objasne koliko je Harvi bio poseban - rekla je neutešna majka.

Veruje se da je njihovo vozilo skrenulo sa mokrog muta u Garegu pre nego što se prevrnulo. Poslednji put kada su koristili svoje telefone bilo je oko ponoći.

Njihov nestanak prijavljen je u ponedeljak popodne a njihova tela pronađena su sutradan u vozilu koje je bilo delimično potopljeno u vodi.

Učenici šestog razreda Dževon Herst, Harvi Oven, Vilf Henderson i Hjugo Moris iz Šruzberija napustili su oblast Portmadog u Gvinedu u nedelju ujutro.

Mladići iz Šrusberija u Šropširu trebalo je da se vrate svojim kućama u ponedeljak ujutro, ali niko od njih nije uspostavio kontakt sa prijateljima i porodicom – niti je bio aktivan na "WhatsApp"-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.