MAJKA IZ PAKLA: Bacila ćerkicu, psa, pa potom i sebe sa zgrade - Evo kako pravda ovaj čin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 16:12

MAJKA IZ PAKLA: Bacila ćerkicu, psa, pa potom i sebe sa zgrade - Evo kako pravda ovaj čin!

Majka, koja je ranije lečena zbog mentalnih problema, opravdala je monstruozni čin bacanja svoje ćerke (6) i psa sa zgrade tvrdeći da ju je proganjao nasilan otac, izazivajući šok i tugu u zajednici.

Neimenovana žena (41) skočila je 8. januara u jutarnjim časovima sa devetog sprata zgrade u Raveni u Italiji zajedno sa ćerkom (6) i njihovim psom, a tragediji je prethodila objava na društvenoj mreži Fejsbuk koja potencijalno rasvetljava ovaj nesrećni događaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Majka je u dugačkoj objavi na njenom ličnom profilu opravdala svoj postupak objašnjavajući da je to uradila zato što je devojčicin deda, a njen otac, bio "nasilan i agresivan".

- Niko me ne čuva od njega, on me proganja - napisala je žena.

Žena je inače bila psihijatrijski bolesnik koja je lečena u Centru za mentalno zdravlje, a veoma često je na svom profilu govorila o zaverama koje je njena porodica "skovala protiv nje".

U dugačkom postu je objasnila da je nju, njenu ćerku i muža proganjao njen otac, međutim, često je pisala rečenice koje nisu bile povezane.

Navela je i da je njen muž bio uz njenog oca bez obzira na to što je "znao kakvo je nasilje trpela dok je bila neudata i u porodičnoj kući".

Žena je izašla na skele koje su bile postavljene zbog renoviranja zgrade, bacila je svoju ćerku i njenog psa, a zatim je pokušala samoubistvo.

Šestogodišnja devojčica i pas su stradali na licu mesta, dok je majka prevezena u bolnicu gde se trenutno nalazi u jako teškom stanju. 

Srbija Danas/Alo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.