MAJKA IM SE RAZBOLELA, PA IM ONA POMAŽE Dragana Mirković pokazala da ima veliko srce

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA IM SE RAZBOLELA, PA IM ONA POMAŽE Dragana Mirković pokazala da ima veliko srce

Ovaj gest poznate pevačice naišao je na veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Folk zvezda Dragana Mirković pomogla je mačićima koji su ostali bez majke, a na internetu su se našle fotografije poznate pevačice sa slatkim životinjama.

Navela je i na koji način im daje da jedu, što se posebno dopalo onima koji prate svaki njen korak.

- Mama se razbolela i nije mogla da ih hrani. Sreća pa su izmislili ove bočice za ove mrvice - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ona i dodala da mnogo voli životinje.

"Suze su mi krenule od sreće", "svaka čast kraljice", "bravo, nemam reči", samo su neki od pozitivnih komentara njenih fanova, koji se mogu pronaći ispod ove objave folk pevačice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ATRAKTIVNA ZLATA U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU Ćerka Zorice Brunclik pokazala svoj POROK, ali i DUBOK DEKOLTE

Izvor: Press, 19.Avg.2017, 00:16

Najmlađa ćerka poznate folk pevačice zaigrala je na kartu provokacije, a ovo izdanje pokrenulo je veliki broj komentara na društvenim mrežama, na kojima je Zlata Aranđelović i te kako aktivna. . Foto: Instagram. Dvadesetšestogodišnja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.