MAJKA I SIN PRONAĐENI MRTVI U STANU! Užas u Bajinoj Bašti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

MAJKA I SIN PRONAĐENI MRTVI U STANU! Užas u Bajinoj Bašti

Majka i sin iz Bajine Bašte pronađeni su danas mrtvi u stanu u kome su sami živeli, a prema prvim rezultatima istrage nijedno od njih nije preminulo nasilnom smrću

Prema onome što se za sada može saznati, nesrećna žena imala je oko 85, a njen sin oko 60 godina i oboje su bili korisnici socijalne pomoći.

Starica je, kažu Bajinobaštani, bila bolesna i nepokretna, a njen sin je bio lošeg mentalnog zdravlja.

Spoljnim pregledom njihovih tela nisu pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragovi nasilne smrti, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu sutra bi trebalo da bude urađena obdukcija oboje pokojnika. Policija u Bajinoj Bašti vrši provere kada su poslednji put viđeni živi.

Njihov stan u višespratnici koju Bajinobaštani zovu Zgrada solidarnosti je trenutno zapečaćen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI TRAGEDIJE U BAJINOJ BAŠTI: Majka i sin preminuli za manje od sat vremena, tela pronašao komšija

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Lj.J. je bila bolesna i nepokretna i brinula je o svom sinu koji je bio lošeg fizičkog i mentalnog zdravlja i koji je bio izrazito vezan za nju...Majka i sin iz Bajine Bašte koji su juče ujutro pronađeni u svom stanu u Ulici Rajka Tadića preminuli su prirodnom smrću, ali u veoma kratkom vremenskom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.