MAJKA ANGAŽOVALA PLAĆENOG UBICU DA LIKVIDIRA NJENOG TROGODIŠNJEG SINA: Uhvaćena jer je napravila NEVIĐENU GLUPOST (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 20:46

MAJKA ANGAŽOVALA PLAĆENOG UBICU DA LIKVIDIRA NJENOG TROGODIŠNJEG SINA: Uhvaćena jer je napravila NEVIĐENU GLUPOST (VIDEO)

Napravila je grešku kada je dala dečakovu adresu i njegovu sliku kako bi olakšala posao plaćenom ubici.

Devojka (18) iz Majamija navodno je pokušala da unajmi ubicu da ubije njenog trogodišnjeg sina, javljaju mediji.

Jazmin Paez (18), iz Majamija, optužena je za prvostepeno nagovaranje na ubistvo i trećestepeno korišćenje komunikacionog uređaja u nezakonite svrhe, pokazuju sudski dokumenti. Odvedena je u zatvor u Majamiju Dejd, ali nije bilo jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li je određena ili je položila kauciju.

Istražitelji su rekli da ih je u utorak kontaktirao čovek koji vodi lažnu veb stranicu za unajmljivanje ubice da prijavi da ga je žena kontaktirala kako bi dogovorila ubistvo maloletnog deteta. Policija je saopštila da ju je osnivač napravio veb-sajt da uhvati i obuzda ljude koji žele da angažuju ubice.

Policija je saopštila da je osumnjičena dala dečakovu adresu i njegovu sliku kako bi olakšala posao plaćenom ubici.

Prema istražiteljima, žena je tražila da "posao bude završen do četvrtka".

Policija je ušla u trag IP računara koji je korišćen za podnošenje zahteva za ubistvo i tako našla ženu, navodi se u policijskom izveštaju.

Policajci su otišli ​​na adresu i razgovarali sa dečakovom bakom, koja ga je identifikovala kao nameravanu žrtvu na osnovu fotografija iz zahteva za ubistvo. Dečaka je policija pronašla živog i zdravog u kući.

Istražitelji su se tada predstavili kao unajmljene ubice i razgovarale sa osumnjičenom, koja je pristala da plati 3.000 dolara za ubistvo.

Policija je potom otišla do njene kuće i uhapsila je.

Istražitelji nisu spekulisali o njenom motivu, ali su rekli da se na njenom internet pretraživaču i dalje nalazi veb lokacija sajta za iznajmljivanje ubice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka htela da unajmi plaćenog ubicu da joj likvidira sina (3)

Izvor: 24sedam.rs, 20.Jul.2023

Paezovoj je određena kaucija od 15.000 dolara

Nastavak na 24sedam.rs...

Amerikanka pokušala unajmiti ubicu da joj ubije trogodišnjeg sina

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2023, 10:26

Jazmin Paez (18) iz Majmija optužena je da je ove sedmice pokušala unajmiti ubicu da ubije njezinog trogodišnjeg sina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.