MAJKA (38) DVOJE DECE PRONAĐENA MRTVA: Se*s igra pošla po zlu, partner joj stavio čarapu u usta, pa zaspao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 19:02

MAJKA (38) DVOJE DECE PRONAĐENA MRTVA: Se*s igra pošla po zlu, partner joj stavio čarapu u usta, pa zaspao!

Napili se i nadrogirali, a onda se upustili u opasne igre

Majka dvoje dece (38) umrla je tokom seks igre u luksuznoj loži, a njen partner (52) je osuđen na šest godina zatvora. Muškarac će provesti šest godina u zatvoru nakon što je žena umrla tokom seks igre pod dejstvom alkohola, koja je pošla po zlu u luksuznoj loži.

Voren Martin Kolton (52) vezao je Kler Vrajt (38) i stavio joj čarapu u usta tokom sado-mazo seksa. Međutim, on je zaspao, dok se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka dvoje dece ugušila tokom horora u Herons Lejk Retrit u okrugu Flint 16. jula 2018. godine.

Kolton je osuđen na šest godina zbog nepažnje tokom odnosa. Krunski sud Mold saopštio je da su Kolton i Kler poneli kravate, crvene i bele trake za vezivanje i rukavice u smeštaj predviđen za sado-mazo parove.

Za operativnog menadžera Koltona, koji je bio 12 godina stariji od Kler, rečeno je da je "dominantan" partner. Nakon uzimanja droge i alkohola, vezao je Kler i stavio joj čarapu u usta - iako nije bilo jasno da li ju je zalepio trakom.

Međutim, on je zaspao, a potom pobegao sa tog mesta kasnije kad se probudio i pronašao je mrtvu. Klerino telo pronašao je član osoblja u smeštaju, a uzrok smrti je asfiksija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.