MAFIJAŠKE KRALJICE One su ukrotile najpoznatije kriminalce sveta, a UMEĆE U KREVETU omogućilo im je da dobiju SVE ŠTO ŽELE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAFIJAŠKE KRALJICE One su ukrotile najpoznatije kriminalce sveta, a UMEĆE U KREVETU omogućilo im je da dobiju SVE ŠTO ŽELE

Njihovi muževi i partneri bili su fatalni po svakoga od im se našao na putu, a one su bile fatalne po njih... 

Mlada Ema je četvrta supruga ozloglašenog mesksičkog narko bosa Hoakina Guzmana El Čapa. Venčali su se 2007. kada je ona imala samo 18 godina. On je bio 32 godine stariji od nje.

Te je godine kada su se venčali Ema je postala misica, pobedivši na takmičenju lepote na festivalu kafe. Ema i El Čapo poznavali su se i ranije pošto je njen otac, Ines >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koronel Bareras, bio jedan od komandanata El Čapovog narkokartela Sinaloa.

EL Čapo i i Ema dobili su blizance 2012. godine, a većinu braka proveli su odvojeno - delimično zbog njegovog boravka u zatvoru, delimično zbog skrivanja od američkih i meksičkih vlasti. Nakon zadnjeg hapšenja i izručenja SAD-u Emi je zabranjeno da ga posećuje, tek ga je mogla videti na saslušanjima, posle i na suđenjima.

[CON COLOR] Dios Te Bendiga.

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emma_coronela) on Sep 26, 2019 at 12:42pm PDT

O Emi mediji često pišu, a i ona sve češće daje intervjue tvrdeći da je njen muž dobar i požrtvovan otac i čovek.  El Čapo je osuđen na doživoti zatvor.

Televizijska voditeljka Virdžinija Valjeho je jedna od najpoznatijih ljubavnica čuvenog narko bosa Pabla Eskobara.Tokom godina koje su zajedno proveli, Virdžinija je svedočila krvoprolićima, strahu i korupciji koji su bili sastavni delovi Eskobarovog carstva.

Pablo i Virdžinija upoznali su se 1982. godine, kada je on bio mladi kongresmen s velikim političkim ambicijama, a poreklo njegovog bogatstva bilo je veliki misterija. U trenutku kada su se upoznali, Virdžinija je bila u vezi s drugim muškarcem. Ironično, ta veza je završila zbog njegove zavisnosti o kokainu.

#VirginiaVallejo en RT actualidad en Staten Island

A post shared by Virginia Vallejo (@virginiavallejoofficial) on Jun 5, 2019 at 1:24pm PDT

Ona bila upućena u detalje Eskobarovog biznisa i poznavala je ljude s kojima je radio. Ta vrsta poverenja imala je svoju cenu - znala je stvari zbog kojih je bila u opasnosti od Eskobarovih neprijatelja. Kako bi je "zaštitio", poklonio joj je pištolj sa svojim inicijalima i rekao: "Naučiću te kako da se ubiješ tako da umreš na mestu. Ako te uhvate, mučiće te i na kraju će te svejedno ubiti".

Veza je počela da se raspada 1985. godine, nakon što je gerila M19 koju je Eskobar financirao zauzela kolumbijsku Palatu pravde i zatočila 25 sudija i stotinak civila kao taoce.  Virdžinija i Eskobar su se videli još jednom 1987. godine, a on je ubijen 1993.

Amerikanka Virdžinija Hil bila je tipična južnjačka lepotica kojoj nije mogao da odoli nijedan pripadnik kriminalnog miljea. Mafijaši su je obasipali skupocenim nakitom, garderobom, praktično šta god bi poželala...

Rođena je u Alabami 1916. godine, a već sa 17. godina pobegla je u Čikagu. Zaposlila se kao konobarica i plesačica (neki tvrde da je radila i kao prostitutka), i svojom lepotom i šarmom je odmah privukla pažnju mafijaša Džozefa Epštajna čija je ljubavnica postala. On je Virdžiniju uveo u svet podzemlja i kriminala i upoznao je s mnogim moćnicima. Ubrzo je počela da učestvuje u ucenama, pranju novca, klađenju i mnogim drugim mafijaškim poslovima.

In March 1966 Virginia Hill died in Koppl, Austria. Hill was the onetime so-called “Queen of the Mob,” a courtesan and entrusted cash courier for household-name American gangsters from the mid-1930s through the 1940s. An Austrian official concluded the 49-year-old died of a self-administered overdose of sedatives.

A post shared by The Mob Museum (@themobmuseum) on Mar 23, 2019 at 6:17pm PDT

Koristila je seks da dobije šta želi, a često ga je koristila i da iz moćnika izvuče važne informacije. Navodno je jednom na jednoj božićnoj zabavi oralno zadovoljila Čarlsa Fišetija pred šokiranim gostima - i njegovom ženom. Po svom umeću oralnog zadovoljavanja, navodno je bila nadaleko poznata. To joj je donosilo ogomnu zaradu, ali i nove moćne ljubavnike. Navodno je bila i s Frenkom Kostelom, Džoom Adonisom, ali najpoznatija je definitivno njena ljubavna veza s Bagzijem Sigelom, ubicom koji ju je potpuno zaludeo. Bagzi je ubijen 1947. godine.

Siempre con Dios.

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emma_coronela) on Sep 28, 2019 at 1:06pm PDT

Dios Bendiga a mí familia 🙏

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emma_coronela) on Jul 31, 2019 at 12:00pm PDT

Virginia Hill, the onetime so-called “Queen of the Mob,” was born in August 1916 in Lipscomb, Alabama. Hill was a courtesan and entrusted cash courier for household-name American gangsters from the mid-1930s through the 1940, but she was best known for her relationship with Bugsy Siegel. Swipe up on our Instagram Story to learn more.

A post shared by The Mob Museum (@themobmuseum) on Aug 21, 2019 at 4:54pm PDT

@virginiavallejogarcia

A post shared by Virginia Vallejo (@virginiavallejoofficial) on Aug 25, 2017 at 2:30pm PDT

A post shared by Virginia Vallejo (@virginiavallejoofficial) on Jan 2, 2017 at 12:02pm PST

Virdžinija se udala 1950. godine za skijaškog instruktora Hansa Hausera i dobila sina. Sledeće godine Virdžinija je pozvana da svedoči u vezi sa organizovanim kriminalom, ali je tvrdila da nema pojma ni o čemu što se događalo u tim krugovima. Preselila se potom u Evropu gde je živela do 1966, kada se predozirala tabletama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.