MAĆEHA TERALA PASTORKE DA ZAPALE KUĆU: Sada joj preti devet godina zatvora, a razlog je potpuno sulud (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 15:56

MAĆEHA TERALA PASTORKE DA ZAPALE KUĆU: Sada joj preti devet godina zatvora, a razlog je potpuno sulud (VIDEO)

Maćeha iz Džordžije optužena je da je naterala svoje pastorke da, najmanje dva puta, podmetnu požar kako bi dobila pare od osiguranja.

Kortni Selers, stara trideset i četiri godine, navodno je naterala svoje pastorke da zapali njihovu kuću. Međutim, vatrogasne službe su brzo izašle na teren i ugasile vatru.

- Na osnovu snimaka i razgovora koje smo obavili, možemo reći da je gospođa Selers primorala svoje pastorke da zapale kuću kako bi docnije uzela novac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od osiguranja i to čak u dva različita navrata – saopšteno je iz vatrogasne službe.

Kortni Selers je uhapšena nakon što su pregledani video i audio snimci nastali na dan požara.

Ona je optužena za podmetanje požara, prevaru osiguranja, kao i teški napad i okrutnost prema deci. Zbog vega ovoga preti joj najmanje devet godina zatvora.

Inače, prosečna isplata osiguranja za štetu od požara iznosila je nešto preko 77.000 dolara u 2022. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.