Lovac iz Donjeg Dušnika kraj Niša stradao u lovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2020, 14:58

Lovac iz Donjeg Dušnika kraj Niša stradao u lovu

Meštanin Donjeg Dušnika P.M. (53) u opštini Gadžin Han stradao je danas nešto pre 12 časova u nezgodi u lovu, u ataru Kaletinca, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

'Muškarac je preminuo u ambulanti u Donjem Dušniku. Više javno tužilaštvo je obavešteno o nesreći i policija je na terenu zbog obavljanja uviđaja", kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, P.M. je sa prijateljima bio u lovu na divlje svinje kada ga je iz nehata >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ranio u nogu lovac iz susednog sela Gornjeg Dušnika.

Prijatelji sa kojima je bio lovu prevezli su ga do ambulante u Donjem Dušniku gde su lekar i medicinska sestra pokušali da ga spasu, ali u tome nisu uspeli jer je izgubio mnogo krvi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

DETALJI TRAGEDIJE U GADŽINOM HANU Otišli u lov na divlje svinje, jedan lovac upucao drugog u butinu, on ISKRVARIO NA PUTU DO LEKARA

Izvor: Blic, 16.Avg.2020

Lovac P.M. (53), koji je preminuo danas oko 12 časova nakon ranjavanja u lovu u ataru ovog sela u opštini Gadžin Han, pogođen je hicem iz lovačke puške u butinu, a iskrvario je na putu do Zadravstvene stanice u Donjem Dušniku, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.