Izvor: Blic, 16.Avg.2020, 15:40

DETALJI TRAGEDIJE U GADŽINOM HANU Otišli u lov na divlje svinje, jedan lovac upucao drugog u butinu, on ISKRVARIO NA PUTU DO LEKARA

Lovac P.M. (53), koji je preminuo danas oko 12 časova nakon ranjavanja u lovu u ataru ovog sela u opštini Gadžin Han, pogođen je hicem iz lovačke puške u butinu, a iskrvario je na putu do Zadravstvene stanice u Donjem Dušniku, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZA REŠETAKA ZBOG UBISTVA KOD GADŽINOG HANA Lovac koji je ispalio kobni hitac zadržan u policiji

Izvor: Blic, 16.Avg.2020

Lovcu M.Č. određeno je zadržavanje do 48 časova u policiji po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Niša zbog sumnje da je danas, oko 11 časova, u toku lova u ataru sela Kaletinac, kod Gadžinog Hana, ispalio hitac iz lovačke puške kojim je ubio drugog lovca P.M. (53).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.