Najnovije vesti
Vesti Hronika
IZA REŠETAKA ZBOG UBISTVA KOD GADŽINOG HANA Lovac koji je ispalio kobni hitac zadržan u policiji

IZA REŠETAKA ZBOG UBISTVA KOD GADŽINOG HANA Lovac koji je ispalio kobni hitac zadržan u policiji

Lovcu M.Č. određeno je zadržavanje do 48 časova u policiji po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Niša zbog sumnje da je danas, oko 11 časova, u toku lova u ataru sela Kaletinac, kod Gadžinog Hana, ispalio hitac iz lovačke puške kojim je ubio drugog lovca P.M. (53).

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Zatvor pritvor lisice uhapšen priveden kažnjen osuđen Foto: A.Stanković / RAS Srbija
Zatvor pritvor lisice uhapšen priveden kažnjen osuđen

-U prisustvu dežurnog zamenika tužioca obavljen je uviđaj na licu mesta. Dat je nalog za obdukciju i nalog da se odredi zadržavanje do 48 časova M.Č. zbog sumnje da je počinio krivično delo nehatno lišenje života. U roku od 48 časova osumnjičeni će biti priveden u nadležnom tužilaštvo na saslušanje, rekao je za „Blic“ portparol VJT Boirislav Radonjić.

Pročitajte još

Kako je "Blic" pisao, prema prvim, nezvaničnim saznanjima nastradali lovac je pogođen je hicem iz lovačke puške u butinu a iskrvario je na putu do Zdavstvene stanice u Donjem Dušniku. Kobni hitac, kako se osnovano sumnja, ispalio je M.Č. koji je sa P.M. bio u lovu na divlje svinje.

Prema prvim nalazima istrage u pitanju je nesrećni slučaj i do sada nisu utvrđene druge okolnosti ove tragedije ali će tačan i zvaničan uzrok stradanja biti utvrđen istragom.