Lopov hteo da orobi bankomat, a onda je slučajno RAZNEO SEBE: Sve odletelo u vazduh (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov hteo da orobi bankomat, a onda je slučajno RAZNEO SEBE: Sve odletelo u vazduh (VIDEO)

Policija je u prvi mah saopštila da je neidentifikovani muškarac poginuo kada je eksploziv razneo njega umesto bankomat.

Nespretni lopov (37) iz Rusije razneo se u utorak kada je pokušao da opljačka bankomat u gradu Čeropovec.

Udar je bio toliko jak da su teška metalna vrata na ulazu u prostoriju sa bankomatom odletela oko 10 metara.

On je poginuo na mestu dok je stavljao improvizovani eksploziv, a sigurnosna kamera je snimila iznenadnu detonaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inspektori su kasnije započeli potragu za saučesnikom koji je pobegao. U aparatu nije nedostajala ni rublja.

- Čula se jaka eksplozija i zvuk lomljave stakla - rekla je žena koja živi u stambenoj zgradi u kojoj se desila eksplozija za lokalne medije i dodala da je mislila da će se ceo objekat srušiti.

BONUS VIDEO: Snimak koji je razbesneo milione: Zaronio je u dubine mora, a onda je video prizor od kojeg se SLEDIO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.