Lončar: Niški Klinički centar biće završen do kraja godine, radovi u Beogradu možda u maju

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Niški Klinički centar biće završen do kraja godine, radovi u Beogradu možda u maju

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će Klinički centar u Nišu biti završen do kraja godine, a da bi radovi u beogradskom centru mogli da počnu u maju. Gostujući na televiziji Pink, Lončar je kazao da se tender za Klinički centar u Beogradu završava u martu. "Tender se završava u martu i nadam se da će radovi početi u maju. Niš će biti završen do kraja godine, tamo je već obavljeno više od 100 kardiohirurških operacija u jednoj od najsavremenijih operacionih sala", >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rekao je ministar. On je najavio da je u 2016. godini planirano da se izvede više od 24.000 operacija katarakte u Srbiji. "Imamo 11 miliona evra i želimo da kupimo magnetne rezonance, skenere kako bi odradili dijagnostiku i kako skoro ne bi imali liste čekanja", rekao je Lončar. Ministar zdravlja dodao je da su obezbedjena sredstva i za vantelesnu oplodnju za oko 500 bračnih parova.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar: Klinički centar u Nišu gotov do kraja godine

Izvor: NiskeVesti.rs, 14.Feb.2016

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da će Klinički centar u Nišu biti završen do kraja godine, a da bi radovi u beogradskom centru mogli da počnu u maju pošto se tender završava u martu... "Tender se završava u martu i nadam se da će radovi početi u maju. Niš će biti završen do...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.