Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2023, 14:45

Lokalnim samoupravama do četiri miliona evra za preradu otpadnih voda

Kada se usvoji novi IPARD program, lokalne samouprave bi mogle da konkurišu za bespovratna sredstva do četiri miliona evra, kako bi izgradile postrojenja za preradu otpadnih voda, rečeno je danas na sednici NALED-ovog Saveza za hranu i poljoprivredu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NALED: Za preradu otpadnih voda lokalnim samoupravama u Srbiji do četiri miliona evra iz IPARD-a

Izvor: Beta, 18.Maj.2023

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) objavila je danas da bi lokalne samouprave u Srbiji, kada se usvoji novi IPARD program EU, mogle da konkurišu za bespovratna sredstva do četiri miliona evra, kako bi izgradile postrojenja za preradu otpadnih voda.NALED bi im pomogao da se pripreme...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.