Lokalizovan požar u fabrici „Sloboda“ u Čačku

Izvor: Danas, 20.Jun.2021, 22:31

Lokalizovan požar u fabrici „Sloboda“ u Čačku

Večeras, negde oko 20:30 sati pojavio se dim u blizini fabrike "Sloboda" u Čačku. Prema rečima reportera portala Nova.rs koji se nalazi na licu mesta, vatra je izbila u krugu fabrike, pa se nakon toga proširili ka šumi koja se nalazi iznad magacina. Nakon intervencije vatrogasaca, požar je lokalizovan.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lokalizovan požar u krugu fabrike Sloboda u Čačku

Izvor: Beta, 20.Jun.2021

Požar koji je izbio večeras u krugu fabrike namenske industrije "Sloboda" Čačak, pa se nakon toga proširio ka šumi koja se nalazi iznad magacina lokalizovali su vatrogasci, prenela je Nova.rs.Vatra je zahvatila šumu i širila se ka zaseoku Tomaševići, a u tamošnjoj vatrogasnoj jedinici saopštili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.