Lokalizovan požar u Priboju: Vatrogasci se izborili sa stihijom u Poliester grupi, a svi su strahovali da će vatra zahvatiti pogon gde se PROIZVODE RAKETE (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2020, 19:51

Lokalizovan požar u Priboju: Vatrogasci se izborili sa stihijom u Poliester grupi, a svi su strahovali da će vatra zahvatiti pogon gde se PROIZVODE RAKETE (VIDEO)

U subotu u kasnim popodnevnim satima izbio je veliki požar u jednom od pogona Poliester grupe u starom delu Priboja Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je u subotu popodne izbio u proizvodnom pogonu fabrike „Poliester Priboj“.U ovom požaru nije bilo povređenih osoba.Vatrogasno-spasilačke jedinice se i dalje nalaze na terenu gde vrše dogašivanje požara. U blizini pogona se nalazi i Opšta bolnica.Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opasnosti po pacijente pribojska bolnica je evakuisana, a bolesnici koji se nalaze na lečenju su premešteni u Dom zdravlja.U pogonu se čulo i nekoliko snažnih detonacija, sumnja se da su eksplodirala acetonska burad.Gusti crni dim nadvio se iznad celog grada.Kako saznajemo, vatra je pretila da se proširi i na deo gde se proizvode rakete za protivgradnu zaštitu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokalizovan požar u Priboju

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2020

PRIBOJ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je popodne izbio u proizvodnom pogonu fabrike "Poliester Priboj" u Priboju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ugašen požar u pogonu fabrike "Poliester" u Priboju

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2020

U pogonu fabrike "Poliester Priboj" izbio je požar koji je lokalizovan, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova...U požaru nije bilo povređenih osoba, navedeno je u saopštenju...Vatrogasne jedinice i dalje su na terenu i rade na potpunom gašenju požara...Autor: Beta..Preuzimanje delova...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.