Lokalizovan požar u Novom Pazaru: Nema povrijeđenih

Izvor: SandzakPress.net, 25.Mar.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar u Novom Pazaru: Nema povrijeđenih

Pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je danas oko 12 časova zahvatio borovu šumu površine oko dva hektara iznad Novog Pazara, saopštio je MUP. Kako je ranije javio RTS, požar je izbio nedaleko od manastira Đurđevi stupovi. U požaru niko nije povrijeđen. Na terenu je i dalje 14 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vozila. POŽAR U NOVOM PAZARU – Gore borići, vatra blizu gerontološkog centra (FOTO/VIDEO)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokalizovan požar u Novom Pazaru: NEMA POVREĐENIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019

Pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je danas oko 12 časova zahvatio borovu šumu površine oko dva hektara iznad Novog Pazara...U  požaru niko nije povređen, navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje da je na terenu i dalje 14 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vozila...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.