Lokalizovan požar kod manastira Đurđevi Stupovi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar kod manastira Đurđevi Stupovi (VIDEO)

Veliki požar, koji je izbio danas na Paričkom brdu kod Novog Pazara, gde gore šuma i nisko rastinje u blizini gerontološkog centra i manastira Đurđevi Stupovi, lokalizovan je.

Foto: Tanjug/screenshot

Pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je danas oko 12 časova zahvatio borovu šumu površine oko dva hektara iznad Novog Pazara.

U tom požaru niko nije povređen, navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje da je na terenu i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 14 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vozila.

Prema navodima portala Indekosnline.rs, goreli su nisko rastinje i šuma na tom brdu. Zbog jakog vetra, vatra se veoma brzo širila i pretila ga ugrozi gerontološki centar.

Izvor: Tanjug

Pripadnici vatrogasno spasilačke jedinice još su na licu mesta.

Na lice mesta stigao je i veliki broj policijskih vozila koja obezbeđuju lokaciju.

Osam vekova Đurđevih stupova

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POŽAR U NOVOM PAZARU – Gore borići, vatra blizu gerontološkog centra (FOTO/VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 25.Mar.2019

Veliki požar izbio je na Paričkom brdu kod Pazara gde gori šuma u blizini gerontološkog centra i Manastira Djurdjevi Stupovi, javlja reporter portala Indekosnline.rs sa lica mesta. Kako javlja naš reporter, gori nisko rastinje i šuma na tom brdu i duva jak vetar pa se vatra veoma brzo širi i preti...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.