Lokalizovan požar na pumpi u Pančevu, izgoreli i kamioni

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar na pumpi u Pančevu, izgoreli i kamioni

Oko 13 sati izbio je požar na benzinskoj pumpi "Panledi" koja se nalazi na Jabučkom putu, a oko 15:30 h požar je lokalizovan.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar u preduzeću "Panledi" doo u Pančevu i tom prilikom nije bilo povređenih, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju "u toku je dogašivanje požara" a u intervenciji učestvuje 29 vatrogasaca spasilaca iz vatrogasno-spasilačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedinica Pančevo i Beograd, sa devet vatrogasnih vozila.

Vatra je buknula na kamionskom punilištu za metan. Izgorelo je nekoliko kamiona kojima se ovaj gas transportuje, kao i skladište iza punilišta, preneo je ranijei 013info.

Saobraćaj na putu koji od Pančeva vodi ka Opovu je obustavljen.

Uzroci požara još nisu poznati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.