Ljubitelji Miloševića, Arkanovog kuma i kriminalaca gostuju na WMF-u u Rovinju

Izvor: Danas, 24.Sep.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubitelji Miloševića, Arkanovog kuma i kriminalaca gostuju na WMF-u u Rovinju

"Od fantomki do fondacije – Kako je najkontroverznija skupina za zaštitu životinja postala najbrže rastući pokret u regiji?", naslov je rasprave s članovima organizacije Levijatan, koja će se održati u Rovinju na blještavom 11. Weekend Media Festivalu. Članak Ljubitelji Miloševića, Arkanovog kuma i kriminalaca gostuju na WMF-u u Rovinju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“ u Užicu od 5. do 12. novembra

Izvor: Danas, 25.Sep.2018, 00:32

Na 23. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu "Bez prevoda", koji će se održati u NP Užice od 5. do 12. novembra, biće prikazano, po izboru selektora, sedam najboljih predstava iz regiona u protekloj sezoni, bez obzira na žanr ili poreklo autora. Članak Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.