Ljimaj: Završetak platforme o pregovorima

Izvor: Danas, 11.Feb.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljimaj: Završetak platforme o pregovorima

Potpredsednik Vlade Kosova i koopredsedavajući tima za dijalog sa Srbijom Fatmir Ljimaj izjavio je večeras da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore, a taj dokument će onda biti dostavljen Skupštini. Članak Ljimaj: Završetak platforme o pregovorima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Danas nastavak trgovinskih pregovora između Kine i SAD

Izvor: Danas, 11.Feb.2019

Predstavnici SAD i Kine danas će u Pekingu nastaviti trgovinske pregovore, dok je Međunarodni monetarni fond (MMF) upozorio na opasnost nestabilnosti u svetskoj ekonomiji u slučaju da bude nastavljena primena carine koje se dve zemlje uvele jedna drugoj. Članak Danas nastavak trgovinskih pregovora...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.