Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljetnji autfiti koje smo “ukrale” od modnih blogerki

Vjerujemo da nema djevojke koja se makar jednom nije susrela sa čuvenim ženskim pitanjem “Šta sad da obučem?!” Ali, u tim teškim trenucima “opasnog” nervnog rastrojstva treba znati gdje možete pronaći najbolje modne inspiracije, a to su, pogađate, upravo modne blogerke.

Ako se i ovih dana suočavate sa ovim teškim pitanjima, izdvojili smo za vas nekoliko laganih ljetnjih autfita koji će vam sigurno olakšati život, a vas učiniti pravim djevojkama od stila! >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Crno bijele kombinacije su uvijek u modi, a ukoliko je njihovo oličenje još u obliku ženstvene, zavodljive crno bijele haljine – tim bolje! Nježne sandale i lagani makeup i vaša kombinacija je gotova za čas posla!

Ukoliko volite smjele kombinacije, koje su pritom i pomalo neobične i ekscentrične, pronađite inspiraciju u ovom autfitu. Na prvi pogled spoj nespojivog, a zapravo potpuno otkačeno, kreativno i – savršeno!

Ukoliko obožavate da nosite jednostavnu bijelu majicu i džins, zašto takav autfit ne biste podigle na sasvim novi nivo upadljivim detaljima sa, recimo, nekim printom? Bilo da je u pitanju košulja ili ešarpa, upečatljiv izgled je zagarantovan!

Omiljenu košulju ponesite uz zanimljiv šorts i sigurno ćete biti primjećene. Sandale za preko dana, štikle za uveče i šta biste više poželjele?

Već ste sigurno i same shvatile da su pruge jedan od vodećih trendova ove sezone, te modne lekcije nikako ne mogu proći bez njih. Haljina na pruge je tako jednostavna, a daje tako mnogo!

Ponekad čak i kombinacije koje su toliko puta viđene, poput onih crno bijelih, mogu izgledati potpuno novo i drugačije ukoliko ih ponesete na drugačiji način. Recimo, krajeve košulje vežite umjesto što ćete ih uvući u šorts, a cijelu kombinaciju “začinite” efektnim sandalama sa platformom.

Još jedan must have ovog ljeta svakako je haljina sa spuštenim ramenima, a kako biste svoj izgled uskladile sa “vrelim” godišnjim dobom, neka ona bude u jarkoj, crvenoj nijansi. Sandale, šeširić i spremne ste za “pohod”!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.