Liza Kudrou nevinost izgubila sa 32 godine, a Džoni Dep sa 13

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liza Kudrou nevinost izgubila sa 32 godine, a Džoni Dep sa 13

Starleta Kloe Kardašijan je nedavno priznala da je izgubila nevinost sa 14 godina. Kaže da joj je danas žao što nije poslušala roditelje i sačekala još koju godinu, jer joj je taj događaj ostao u ružnom sećanju. Za razliku od nje, glumica Bruk Šilds je sačekala da se uda pa je sa 22 godine prvi put vodila ljubav - ona se kaje što je toliko dugo čekala.

Šta ostale holuvudske zvezde kažu o svom prvom seksualnom iskustvu...

Robert Patinson, zvezda sage "Sumrak”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << verovali ili ne, izgubio je nevinost tek sa 18 godina, sa devojkom sa kojom je bio u vezi nekoliko meseci u to vreme, i koju je veoma voleo. Svoje iskustvo opisuje kao interesantno i nesigurno, ali lepo.

Sveža "raspuštenica” Eva Longoria, izgubila je nevinost sa 17 godina, sa dečkom koji je bio nekoliko godina stariji od nje. Dugo nije nikome rekla šta je uradila, jer je išla u katoličku školu i plašila se reakcija okoline.

Bruk Šilds čekala je do 22 godine i kaže da je zažalila zbog toga.

Ekscentrični Entoni Kidis, frontman grupe Red Hot Chili Peppers i u ovom slučaju je ostao veran toj reputaciji. Naime, nevinost je izgubio sa devojkom svog oca. Imao je samo 12 godina.

Komični Ešton Kučer spavao je sa devojkom prvi put kada je imao 15 godina, i tada je mislio da je ceo svet stao, koliko je bio srećan.

Hari Poter, odnosno Danijel Redklif svoje prvo seksualno iskustvo imao je sa 16 godina, i to na dan svog rođendana sa devojkom koja je bila više godina starija od njga.

Glumac Metju Foks jednom prilikom je za "Plejboj” otkrio da je prvo seksualno iskustvo imao sa 14 godina, a priznao je da je to bilo grozno.

Zvezda serije "Prijatelji", glumica Liza Kudrou malo je ekstremniji primer, jer je imala 32 godine kada je izgubila nevinost. Čekala je dok se nije venčala 1995. godine.

Viktorijin anđeo Adriana Lima takođe je čekala dok nije ušla u brak. Imala je 27 godina kada je prvi put imala seks. I Džesika Simpson je izgubila nevinost kada se venčala sa Nikom Lehijem u 22. godini.

Neodoljivi zavodnik Džoni Dep primer je onih koji su malo poranili sa ovim iskustvom. Imao je 13 godina kada je prvi put spavao sa devojkom.

Glumac Dastin Hofman možda je pobednik u ovoj kategoriji, jer je nevinost izgubio sasvim slučajno, na proslavi Nove godine, kada je spavao sa dosta starijom ženom koja ga je zamenila sa njegovim bratom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva seksualna iskustva holivudskih zvezda

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Jan.2011

Starleta Kloe Kardašijan je nedavno priznala da je izgubila nevinost sa 14 godina. Kaže da joj je danas žao što nije poslušala roditelje i sačekala još koju godinu, jer joj je taj događaj ostao u ružnom sećanju. Za razliku od nje, glumica Bruk Šilds je sačekala da se uda pa je sa 22 godine...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.