Lindsi Lohan u filmu o mafijaškoj porodici Goti

Izvor: Blic, 21.Apr.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindsi Lohan u filmu o mafijaškoj porodici Goti

Američka starleta Lindsi Lohan priključila se glumačkoj ekipi koja snima film o mafijaškoj porodici Goti, jednoj od najozloglašenijih u Njujorku.

Lindsi Lohan će igrati suprugu Džona Gotija Mladjeg u ostvarenju "Gotti: Three Generations" u kojem će glavu mafijaške porodice, Džona Gotija Starijeg igrati Džon Travolta.

Ranije su se pronosili glasovi da će ona dobiti ulogu ćerke Gotija Starijeg.

Lindsi Lohan je i sama nekoliko puta imala probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa zakonom, poslednji put u slučaju krađe ogrlice vredne 2.500 dolara za koju je optužuje jedna juvelirska radnja, zbog čega sutra treba da se pojavi pred sudom u Los Anđelesu

Agenciji AP Lindsi Lohan je rekla da je angažovanje za taj film za nju velika čast i prilika da se ponovo dokaže kao glumica.

"Zaista sam uzbudjena što se ponovo vraćam na snimanje i što ću razjasniti sva pogrešna tumačenja mog ponašanja i pokazati da je to ono što volim da radim", izjavila je ona.

Goti Mlađi, koji tvrdi da je mafijaški život napustio 1990-ih, prodao je prava na svoju priču kompaniji Fjore films koja sprema priču fokusiranu na odnos Gotija Mlađeg s ocem.

Film će biti sniman u Njujorku a u bioskope bi trebalo da stigne 2012.

Povezane vesti: Tobi Magvajer u filmu Anga Lija Lindzi Lohan odbila nagodbu za krađu ogrlice Alek Boldvin odustao od "Ljudi u crnom 3" Umrla holivudska glumica Džejn Rasel Dženifer Hadson prespavala u zatvoru zbog uloge Vini Mandele

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.