Likvidirani ekstremisti u Rusiji

Izvor: RTS, 20.Avg.2013, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidirani ekstremisti u Rusiji

Ruska policija ubila devet osumnjičenih islamskih ekstremista, među kojima i lidera grupe odgovorne za ubistvo jednog verskog vođe.

Policija u Rusiji ubila je devet osumnjičenih islamskih ekstremista, među kojima i lidera grupe odgovorne za ubistvo verskog vođe na Severnom Kavkazu, saopštila je ruska Agencija za borbu protiv terorizma.

Policija je opkolila grupu osumnjičenih islamista u jednoj privatnoj kući i evakuisala okolne objekte pre nego što ih je pozvala na predaju.

U saopštenju ruskog Nacionalnog komiteta za borbu protiv terorizma dodaje se da je ta grupa odgovorna za smrt imama iz Dagestana, prenela je agencija Rojters.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruska policija likvidirala devet ekstremista

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2013

- Devet ekstremista likvidirale su specijalne snage, uključujući i lidera - navodi se u saopštenju ruskog Nacionalnog komiteta za borbu protiv terorizma

Nastavak na Telegraf.rs...

Rusi ubili devet terorista u Dagestanu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2013, 01:44

Policija je ubila devet militanata, uključujući jednog od vođa, u sukobima u severnokavkaskoj republici Dagestanu, rekli su ruski zvaničnici...Sukobi su se dogodili kada je policija upala u kuću u gradu Buinaksk, rekao je Andrej Čatski, portparol ruske Nacionalne komisije za borbu protiv terorizma....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.