Rusija: Likvidirano 9 ekstremista

Izvor: B92, 20.Avg.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Likvidirano 9 ekstremista

Moskva -- Ruska policija ubila je devet osumnjičenih islamskih ekstremista, među kojima i lidera grupe odgovorne za ubistvo verskog vođe na Severnom Kavkazu.

Policija je opkolila grupu osumnjičenih islamista u jednoj privatnoj kući i evakuisala okolne objekte pre nego što ih je pozvala na predaju.

"Devet ekstremista likvidirale su specijalne snage, uključujući i lidera", navodi se u saopštenju ruskog Nacionalnog komiteta za borbu protiv terorizma.

U saopštenju se dodaje da je ta grupa odgovorna za smrt jednog imama iz Dagestana, prenela je agencija Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Likvidirani ekstremisti u Rusiji

Izvor: RTS, 20.Avg.2013

Ruska policija ubila devet osumnjičenih islamskih ekstremista, među kojima i lidera grupe odgovorne za ubistvo jednog verskog vođe...Policija u Rusiji ubila je devet osumnjičenih islamskih ekstremista, među kojima i lidera grupe odgovorne za ubistvo verskog vođe na Severnom Kavkazu, saopštila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.