Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidacija u Crnoj Gori: Pucano na oca ubice navijača Zvezde

HERCEG NOVI - Nešto poslije ponoći u Herceg Novom ubijen je Niko Roganović, otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 26. aprila ove godine ostao bez obe noge.

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dvije osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici, javljaju podgoričke "Vijesti".

Niko Roganović (66) ubijen je u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši potvrđeno je "Vijestima" iz Uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policije.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 26. aprila ove godine ostao bez obe noge.

Duško Roganović je odranije poznat policiji. Osuđen je na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača "Delija" Marka Vesnića iz Beograda i ranjavanje Ivana Markovića.

Ubistvo se desilo 2009. u Igalu. Kaznu mu je potom Apelacioni sud smanjio na osam godina. Spekuliše se i da je Roganović i sada povezan sa određenim kriminalnim krugovima.

(B92, "Vijesti" )

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA U HERCEG NOVOM: U sačekuši ubijen otac Duška Roganovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2017

Duško Roganović koji u podmetnutoj eksploziji 26. aprila ove godine ostao bez obe noge..Novljanin Niko Roganović (66) ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši potvrđeno je "Vijestima" iz Uprave policije...Prema prvim saznanjima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.