Izvor: Blic, 26.Jul.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U HERCEG NOVOM Ubijen otac Duška Roganovića

Niko Roganović (66) iz Herceg Novog ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši, javljaju podgoričke "Vijesti".

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Likvidacija u CG: Ubijen otac Duška Roganovića

Izvor: Mondo, 26.Jul.2017

Jutros oko 1:20 iza ponoći, ispred stana u kojem je živeo u Herceg Novom ubijen je Niko Roganović (66), otac nedavno napadnutog Duška Roganovića...Foto: MONDO..Prema prvim saznanjima na Roganovića su pucale najmanje dve osobe. ..Šezdesepetogodišnji Novljanin je od zadobijenih rana preminuo u...

Nastavak na Mondo...

LIKVIDACIJA U HERCEG NOVOM Ubijen otac Duška Roganovića

Izvor: Blic, 26.Jul.2017

Niko Roganović (66) iz Herceg Novog ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći ispred svog stana u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši, javljaju podgoričke "Vijesti"...Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.