Letujte u Paraliji sa popustom od 35 evra

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte u Paraliji sa popustom od 35 evra

Portal za putovanja "Superodmor.rs" za vas ima specijalnu ponudu za letovanje sa popustom od 35 evra, Ako želite da provedete 10 nezaboravnih dana u Paraliji za 135 evra, rezervišite ovaj aranžman danas.

Polazak je zakazan za 29. avgust, a u sklopu aranžmana koji vam nudi portal "Superodmor.rs" je 10 noćenja u vili "Dafni" koja se nalazi u glavnoj ulici preko puta crkve u centralnom delu mesta, na oko 70 metara od plaže, kao i autobuski prevoz.

Paralija je destinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o kojoj sanja veliki broj turista. Ima intenzivnu mediteransku atmosferu, izuzetnu klimu. Nalazi se u severnom delu Grčke, u blizini grada Katerinija i Soluna. Omiljeno je letovalište naših turista i nalazi se u podnožju planine Olimp.

Peščane plaže koje se pružaju duž celog mesta omogućavaju bavljenje mnogim sportovima na vodi uz mnoštvo radnji, butika, restorana, barova i noćnih klubova opravdava uvek ponovno vraćanje u ovo slikovito mesto.

Ako želite da doživite praktično letovanje sa porodicom, da uživate u specijalitetima grčke kuhinje, bogatom noćnom životu, šetnjama pored mora, sportovima na vodi - Paralija je idealno mesto za vas.

Više informacija o ovoj ponudi možete pogledati ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživajte u čarima španskog grada sunca - letujte sa popustom u Almeriji

Izvor: Blic, 21.Avg.2013, 08:33

Ako nemate aranžman za letovanje, portal za putovanja "Superodmor.rs" za vas ima interesantnu ponudu 11 polupansiona i avionski prevoz do Almerije u Španiji za 799 evra. ..Današnji aranžman koji vam nudi "Superodmor.rs" je danas na popustu od 40 evra po osobi. Polazak je zakazan za 29. avgust, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.