Uživajte u čarima španskog grada sunca - letujte sa popustom u Almeriji

Izvor: Blic, 21.Avg.2013, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte u čarima španskog grada sunca - letujte sa popustom u Almeriji

Ako nemate aranžman za letovanje, portal za putovanja "Superodmor.rs" za vas ima interesantnu ponudu 11 polupansiona i avionski prevoz do Almerije u Španiji za 799 evra.

Današnji aranžman koji vam nudi "Superodmor.rs" je danas na popustu od 40 evra po osobi. Polazak je zakazan za 29. avgust, a smeštaj je u hotelu "Zoraida" sa četiri zvezdice, koji se nalazi u mestu Rokuetas de Mar, i kompletno je renoviran 2011. godine. Od plaže ga deli šetalište, a sa susednim hotelom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zoraida Park zauzima površinu od 35.000 m². Veliki bazen između dva hotela, koji mogu koristiti gosti i jednog i drugog ne ostavlja nijednog turistu ravnodušnim, a u sklopu je i dečji bazen sa tematskim vodenim parkom, travnjak na kome su suncobrani i ležaljke i sa koga je omogućen direktan pristup plaži, sauna, teretana (uz doplatu), igralište za decu, animacija za decu i odrasle, internet centar (uz doplatu), prodavnica, restoran i bar.

Almerija je grad sunca, visokih palmi, dugih plaža, nacionalnih parkova, zabave i sporta. Pravi je turistički raj, metropola na ivici Andaluzije.

Obale pružaju raznolik izbor plaža i, kao što smo rekli, mesto je poznato po svojim visokim palmama, koje se uzdižu duž obale i dugačkih plaža, sa sivim peskom.

Više o ovoj ponudi možete da pogledate ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživajte u čarima španskog grada sunca – letujte sa popustom u Almeriji

Izvor: Dzungla.org, 21.Avg.2013

Ako nemate aranžman za letovanje, portal za putovanja „Superodmor.rs“ za vas ima interesantnu ponudu 11 polupansiona i avionski prevoz do Almerije u Španiji za 799 evra. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.