Leteći čovek u drugom pokušaju prešao Lamanš svojom napravom

Izvor: Danas, 04.Avg.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leteći čovek u drugom pokušaju prešao Lamanš svojom napravom

Francuz Franki Zapata koji je u nedelju rano ujutro svojom napravom "flajing bord" (flying board) na mlazni pogon u drugom pokušaju - desetak dana posle prvog, poleteo iz mesta Sangat na severu Francuske, uspeo je da preleti Lamanš za malo više od 20 minuta. Članak Leteći čovek u drugom pokušaju prešao Lamanš svojom napravom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gde je sve dozvoljeno, a gde zabranjeno parkiranje po zakonu?

Izvor: Danas, 05.Avg.2019, 16:14

Parking mesta uvek nedostaje, bar onih koja se ne plaćaju, pa se vozači dovijaju parkirajući npr. na trotoar ili neku zelenu površinu. Međutim, ako auto odnese „pauk“, ceh može da bude veoma papren. Članak Gde je sve dozvoljeno, a gde zabranjeno parkiranje po zakonu? se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.