Lešnjak: Neke političke stranke pokušale su da ispolitizuju moju situaciju

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lešnjak: Neke političke stranke pokušale su da ispolitizuju moju situaciju

Imam status uzbunjivača i nije mi bila namera da budem poznata ličnost, već da javnost sazna šta je u stanju da uradi jedan funkcioner, rekao je Lazar Lešnjak.

"Ja jesam uzbunjivač. Ceo postupak jeste u predistražnom statusu. Da odagnamo sumnje, što se provlače u javnosti kada sam pre 17 dana podneo prijavu, neke političke stranke su od tad pokušale da ispolitizuju moju situaciju i da dokažu da ja nisam uzbunjivač", ispričao je Lešnjak u studiju TV Pink.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Rekli su da sam ja otišao kod Gorana Vesića, ali to nije tačno. Uzbunjivačku prijavu sam podneo Gradskoj upravi Grada Beograda i od tada je sve krenulo, što je krenulo. Ja sam želeo da upoznam javnost šta se meni desilo i šta je uradio jedan funkcioner", dodao je Lešnjak.

Podsetimo, Lazar Lešnjak je optužio svog venčanog kuma Marka Bastaća, predsednika Gradske opštine Stari Grad u Beogradu, da je primao mito, odnosno, kako on kaže, "uzimao koverte od investitora" koji su bez adekvatnih dozvola gradili na teritoriji Starog grada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.