Leskovčanin Čeda parkirao auto u slepoj ulici, a kad se vratio po njega IMAO JE ŠTA DA VIDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin Čeda parkirao auto u slepoj ulici, a kad se vratio po njega IMAO JE ŠTA DA VIDI

Odmah pozvao policiju

Čedomir Nikolić iz Leskovca je u petak oko 13 časova parkirao svoj automobil zastavu u Ulici Miloša Obilića, izbegavajući da plati parking, a nekoliko sati kasnije ga je zateklo neprijatno iznenađenje: demoliran retrovizor, iščupane i bačene tablice, ogrebanu haubu i polomljena štop svetla.

Pozvao je policiju, koja je izvršila uviđaj, a kada se vratio oko ponoći da ga odveze kući, zatekao je naknadno demoliranje i ulubljen krov. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i drugi put izvršila uređaj, a Nikolića to nije smirilo i kaže da je uplašen za svoju bezbednost, piše Jugmedia.

- Policajci me teraju da pomerim auto odatle. A kada sam ih pitao da li mogu da mi garantuju da kada okrenem ključ on neće eksplodirati, kazali su mi da ne mogu. I tako, auto sam ostavio ovde u tako jadnom stanju, a policajci su me “utešili” informacijom da će javni tužilac najverovatnije utvrditi da ovde nema krivičnog dela i da ću morati da gonim NN počinioca po privatnoj tužbi - kaže Nikolić.

On dodaje da sumnja na određene osobe i da je njihova imena saopštio policiji.

Inače, ovaj slepi deo Ulice Miloša Obilića, pored Veterničkog keja, tokom celog dana prenatrpan je parkiranim automobilima jer se u tom delu ne naplaćuje parking.

- Mi bukvalno ne možemo da izađemo iz kuće kada se naređaju ispred naših kapija. To nije u redu. Pošto je ovo sokače slepo, ne daj Bože nekom da pripadne loše od komšija, vozilo hitne pomoći ne bi moglo da dođe do nas od tih parkiranih automobila - žali se stanarka ove ulice.

Dešavalo se i ranije da oni koji parkiraju automobile u ovom sokačetu ostanu bez retrovizora ili zateknu ogrebana vrata.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.