Leskovac, SNS pobednik na izborima u MZ

Izvor: RTS, 25.Nov.2013, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac, SNS pobednik na izborima u MZ

SNS u Leskovcu osvojio je oko 40 posto glasova na juče održanim izborima za rukovodstva mesnih zajednica, pokazuju prvi preliminarni rezultati.

Prvi preliminarni rezultati Gradske izborne komisije pokazuju da je Srpska napredna stranka u Leskovcu osvojila je oko 40 posto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << glasova na juče održanim izborima za rukovodstva mesnih zajednica.

Do ovog podatka došlo se na osnovu kompletnih rezultata izbora u tri gradske mesne zajednice, dve prigradske i nekoliko manjih seoskih mesnih zajednica.

Predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Ivan Đorđević rekao je ageciji Beta da nije bilo izbornih nepravilnosti koje bi uticale na rezultate i tok izbora.

Na izbori za članove saveta takmičilo se 12 stranaka i 11 grupa građana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.