LE: 40 odsto na mesnim izborima

Izvor: B92, 25.Nov.2013, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: 40 odsto na mesnim izborima

Leskovac -- SNS u Leskovcu osvojila je oko 40 posto glasova na juče održanim izborima za rukovodstva mesnih zajednica, pokazuju prvi preliminarni rezultati GIK.

Do ovog podatka došlo se na osnovu kompletnih rezultata izbora u tri gradske mesne zajednice, dve prigardske i nekoliko manjih seoskih mesnih zajednica.

Predsednik Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborne komisije (GIK) Ivan Djordjević rekao je ageciji Beta da nije bilo izbornih nepravilnosti koji bi uticali na rezultate i tok izbora.

Na izbori za članove saveta takmičilo se 12 stranaka i 11 grupa građana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac, SNS pobednik na izborima u MZ

Izvor: RTS, 25.Nov.2013

SNS u Leskovcu osvojio je oko 40 posto glasova na juče održanim izborima za rukovodstva mesnih zajednica, pokazuju prvi preliminarni rezultati...Prvi preliminarni rezultati Gradske izborne komisije pokazuju da je Srpska napredna stranka u Leskovcu osvojila je oko 40 posto glasova na juče održanim...

Nastavak na RTS...

GIK: Od 999 SNS osvojila 525 mandata

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2013

LESKOVAC – Na juce održanim izborima za rukovodstva mesnih zajednica glasalo je 39,47 posto od blizu 121 hiljade biraca sa pravom glasa u Leskovcu, a Srpska napredna stranka osvojila je 525 od ukupno 999 manadata, saopšteno je u Gradskoj izbornoj komisiji (GIK)...Predsednik GIK-a Ivan Ðordevic rekao...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.