Lepomir se OPASNO NALOZIO na Staniju evo sta mu je Kristijan rekao

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepomir se OPASNO NALOZIO na Staniju evo sta mu je Kristijan rekao

Suspendovani policajac je na veroma perverzan način govorio o starleti

Lepomir Bakić, čije ime se ovih dana najviše vezivalo za aferu sa transseksualkom Natašom Mazom, otkrio je u Farmi, na veoma perverzan način, da se pali na – Staniju!

– Otvorio bih je tu, razvalio bih je kao paštetu – slikovito je pričao suspendovani policajac.

Dodao je:

– Ne može niko da ospori da je je*ozovna.

Snimak sa takvim Bakićevim “priznanjem” prokomentarisao jeKristijan Golubović, slažući se  ovom prilikom sa svojim “suparnikom” na imanju:

– Onakav “uzmi me” izgled… Ona je za prave mužjake.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Lepomir priznao da se pali na Staniju, evo šta mu je Kristijan rekao!

Izvor: Kurir, 21.Sep.2015

Bakić je na veroma perverzan način govorio o starleti..Lepomir Bakić priznao je farmerima, doduše na perverzan način, da se pali na Staniju...Naime, suspendovani policajac koji je ovih dana bio glavna tema zbog afere sa Natašom Mazom opisao je veoma slikovito šta bi radio Staniji..."Otvorio bih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.