Lepo vreme donosi povoljne uslove za vožnju i suve kolovoze

Izvor: RTS, 11.Maj.2020, 07:35

Lepo vreme donosi povoljne uslove za vožnju i suve kolovoze

U Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, kako u gradovima, tako i na putevima širom zemlje, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Lepo vreme donosi povoljne uslove za vožnju i suve kolovoze, a dnevne temperature, relativno visoke za ovo doba godine, dobra vidljivost i prohodnost puteva olakšaće vožnju tokom celog dana.
Iz AMSS upzoravaju vozače da pokažu više strpljenja i tolerancije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u vožnji ukoliko budu morali da na kratko uspore zbog većeg broja vozila ili zbog radova koji menjaju režim saobraćaja na pojedinim deonicama.
Granice Srbije zatvorene su za sve državljane, dok kamioni na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju šest sati, na Kelebiji dva sata, a na Horgošu sat vremena.
Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.