Idealni uslovi za vožnju, nema gužve na rampama

Izvor: B92, 10.Maj.2020, 08:08

Idealni uslovi za vožnju, nema gužve na rampama

Poslednjeg dana vikenda vozače očekuju povoljne vremenske prilike, toplo vreme i suvi kolovozi, a saobraćaj je van većih gradova umeren, saopštio je AMSS.

Auto-moto savez Srbije upozorava da je u popodnevnim časovima je moguć veći broj vozila, što donosi i nešto duža zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Zadržavanja, kako je saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uprava granične policije, nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim na Batrovcima i Horgošu, gde teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju 180, odnosno 60 minuta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima 420 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020

U popodnevnim i večernjim časovima vozači mogu očekivati povremeno pojačan saobraćaj koji može doneti i nešto duža zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama...Poslednjeg dana vikenda vozače očekuju povoljne vremenske prilike, toplo vreme i suvi kolovozi...Prema poslednjim informacijama dobijenim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.