Lepe vesti za građane pred praznike: Sledeće godine besplatan prevoz u ovom srpskom gradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepe vesti za građane pred praznike: Sledeće godine besplatan prevoz u ovom srpskom gradu

Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma izjavio je večeras da će svi građani Jagodine, od kraja januara ili početka februara, imati besplatan prevoz autobusima na teritoriji grada i ocenio da je to jedinstven slučaj u svetu.

- Poslednjih 14 godina u Jagodini su besplatni prevoz koristili penzioneri i đaci koji putuju u škole, a od kraja janura ili početka februara u ovom gradu svi će se voziti besplatno - rekao je Marković na tradicionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novogodišnjem koktelu.

Slavlju je prisustovalo oko 6.000 građana i visokih državnih funkcionera među kojima i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

- Ovo je jedinstven slučaj u svetu - ocenio je Marković i istakao da nikome za to neće trebati ni lična, a ni mesečna karta. - Uđete u autobus i džabe se vozite. Mogu i građani drugih gradova da dođu do Jagodine i da se voze malo da vide kako izgledaju naša sela.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UĐEŠ U AUTOBUS I VOZIŠ SE" Marković: Besplatna prevoz za sve građane Jagodine

Izvor: Blic, 27.Dec.2018

Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma izjavio je večeras da će svi građani Jagodine, od kraja januara ili početka februara imati besplatan prevoz autobusima na teritoriji grada, i ocenio da je to jedinstven slučaj u svetu.

Nastavak na Blic...

Palma: Od februara besplatan autobuski prevoz u Jagodini

Izvor: Beta, 28.Dec.2018, 12:42

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da će najkasnije od početka februara iduće godine svih gradjani na teritoriji tog grada imati potpuno besplatan autobuski prevoz."Poslednjih 14 godina u Jagodini se autobusom besplatno voze djaci, studenti i penzioneri. Od kraja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.