Lep gest Vučića: Sat koji je dobio od Zemana poklonio dečaku sa KiM VIDEO

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 11:01

Lep gest Vučića: Sat koji je dobio od Zemana poklonio dečaku sa KiM VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učinio je lep gest, tako što je odlučio da sat koji je dobio od predsednika Češke, pokloni Jakovu Jovanoviću sa KiM.

"Sat koji sam dobio od češkog predsednika Miloša Zemana poklanjam Jakovu Jovanoviću, dečaku čiji su roditelji iz Gotovuše kod Štrpca, a koji je prva srpska beba rođena na Kosovu i Metohiji u 2024. godini. Mir božji, Hristos se rodi!", naveo je predsednik Srbije u opisu snimka objavljenom na Instagram nalogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić poklonio sat koji je dobio od Zemana: Dobilo ga prvo dete ove godine rođeno na Kosovu

Izvor: Danas, 06.Jan.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i obećao, sat koji je dobio od češkog predsednika Miloša Zemana poklanja malom Jakovu Jovanoviću iz sela Gotovište kod Štrpca, koji je prvorođeno dete na Kosovu, a rodio se u ponoć i pet minuta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.